Hulp bij de start, de ontwikkeling of bedrijfsvoering van uw onderneming

Aanvragen

Voor : ondernemer

Bel 088-1717920 voor hulp bij de start, de ontwikkeling of bedrijfsvoering van uw onderneming! De adviseurs van het Ondernemersklankbord (OKB) helpen graag. 

Maak een afspraak!

Neem voor vragen of het maken van een afspraak tijdens kantooruren contact op met een adviseur via 088-1717920 of mail naar team-westbrabant@ondernemersklankbord.nl Tijdens het spreekuur (alleen op afspraak) bespreekt u uw vraagstuk met een adviseur. Een gesprek is geheel vrijblijvend. Kunt u niet tijdens kantooruren, dan is het ook mogelijk om een aparte afspraak te maken via dit 088-nummer. U kunt starten met een adviseringstraject met hulp van de adviseurs van het Ondernemersklankbord of wordt doorverwezen naar een van de partner-dienstverleners.

U kunt in elke bedrijfsfase om hulp vragen: 

  • bij de start van de onderneming
  • bij alle aspecten van de bedrijfsvoering en ontwikkeling
  • bij faillissementspreventie
  • bij de bedrijfsopvolging en bedrijfsbeëindiging 

Locaties en tijden spreekuren

Het OKB-team in de regio West-Brabant houdt wekelijks spreekuur. Let op: maak van tevoren een afspraak. 

  • Maandag tussen 15.00 en 17.00  uur: even weken gemeentehuis Moerdijk; oneven weken gemeentehuis Zundert
  • Woensdag tussen 15.00 en 17.00 uur: oneven weken gemeentehuis Rucphen ; even weken gemeentehuis Rucphen
  • Donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur: even weken gemeentehuis Halderberge

Zij gingen je voor 

“ ik ben op het spreekuur vooral geholpen omdat ik daar mijn problemen heb kunnen blootleggen. Ik ben zo tot de kern, de essentie gekomen en heb vandaar zichtbaar gekregen welke stappen ik moest gaan nemen”. (Wendy van de Lande van Bloom Interim) 

“Het spreekuur is een fijne mogelijkheid om met iemand te praten die veel ervaring heeft, zodat je op de expertise kunt vertrouwen” (Lieke van Boxtel, Imagineer) 

“Dit spreekuur is een aanrader ook voor andere starters. Door in gesprek te gaan kom je echt verder, het gaf mij veel nieuwe energie.” (Elvira Verschuren van Met Elvira) 

Meer over het ondernemersklankbord

Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk met meer dan 300 adviseurs en één van de grootste, onafhankelijke non-profitorganisaties die zich belangeloos voor u inzetten. In de ruim 40 jaar heeft het OKB al meer dan 100.000 ondernemers effectief geholpen met bedrijfsadvies.

Meer informatie is ook te vinden op www.ondernemersklankbord.nl

Kosten

Dankzij de ondersteuning van het Ministerie van Economische Zaken is advies en begeleiding tijdelijk gratis.