Onthulling van Witte anjerperk tijdens Veteranendag

De gemeente Rucphen organiseert op vrijdag 24 juni haar lokale Veteranendag in gemeenschapshuis Agora in Rucphen.

Onderdeel van de Veteranendag is de onthulling van het witte anjerperk in het dorpspark van Rucphen. Een symbolische plek om waardering aan onze veteranen tot uitdrukking te brengen, maar ook een plek waar veteranen samen kunnen komen om stil te staan bij hun periode waarin zij namens ons land waren uitgezonden. 

Onthulling Witte anjerperk

De onthulling van het anjerperk wordt verricht door burgemeester Marjolein van der Meer Mohr en geschiedt omstreeks 10.00 uur. Een en ander vindt uiteraard plaats met enig militair cachet. Ook  de kinderen van groep 8 van basisschool St. Martinus leveren een bijdrage.

Iedereen is van harte welkom de onthulling van het witte anjerperk in het dorpspark bij te wonen.
Het witte anjerperk is mede tot stand gekomen op initiatief van de vorig jaar opgerichte Veteranencontactgroep Rucphen.

Toch veteraan en geen uitnodiging gekregen?

De lokale veteranendag van Rucphen wordt ieder jaar georganiseerd op de dag voorafgaand aan de nationale veteranendag. Alle veteranen die hiervoor aan het Veteraneninstituut toestemming hebben gegeven zijn hiervoor door de gemeente Rucphen uitgenodigd. Mocht u veteraan zijn maar heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u de lokale veteranendag toch graag bijwonen, dan kunt u zich alsnog opgeven bij Corintha Maas op telefoonnummer 0165 349 659 of Jack van Oers telefoonnummer 0165 349 660.

Publicatiedatum 22-6-2022
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 29-6-2022