U bevindt zich hier: Home > Inwoner > Trouwambtenaren

Trouwambtenaren

Zonder trouwambtenaar of Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand geen officieel jawoord als u trouwt of een partnerschap aangaat. Hij of zij leidt de ceremonie en zorgt voor een praatje vooraf. In onze gemeente kunt u kiezen uit zeven Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand. Indien u een voorkeur hebt, kunt u dit op uw meldingsformulier aangeven.

Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand

  DSC_7412 Wim Gobbens DSC_7396 DSC_7381 DSC_7408 DSC_7428 DSC_7438

Toos Struijs

DSC_7412

Ik ben Toos Struijs, trouwambtenaar. Ik ben al een aantal jaren gestopt met werken. Als ambtenaar bij, destijds, de afdeling Burgerzaken voltrok ik naast mijn werkzaamheden ook huwelijken.  Werken doe ik dus niet meer maar huwelijken voltrekken doe ik nog altijd. Dit is mijn grote passie. Ik schrijf, na een persoonlijk gesprek met het bruidspaar een toespraak met een persoonlijke touch. Graag denk ik met jullie mee, er is zoveel mogelijk tegenwoordig.
Mochten jullie kinderen hebben, dan betrek ik hen maar al te graag in de ceremonie. Dit geeft het moment zoveel extra’s.
Voor mij is het mogen voltrekken van een huwelijk, het aanwezig zijn bij een heel belangrijk moment. Het mogen maken van een leuke sfeer.
Ik heb in de gemeente Rucphen en in tal van andere plaatsen binnen Nederland al veel huwelijken mogen voltrekken, maar toch blijft het bijzonder, omdat iedereen uniek is.

Zelf heb ik drie dochters, drie schoonzoons en zes prachtige kleinkinderen. Samen met hen geniet ik.
Ik houd van lezen, wandelen en fietsen en ook ga ik graag op vakantie.

Mag ik ook uw trouwambtenaar zijn?
Toos Struijs

Geef uw voorkeur door bij uw melding voorgenomen huwelijk of partnerschap

Wim Gobbens

Wim
Sinds 2008 ben ik trouwambtenaar in de gemeente Rucphen. Ik doe dat met evenveel plezier als waarmee ik tot mijn pensioen in het basisonderwijs heb gewerkt.
De vaak heel warme contacten met vele, verschillende mensen zorgen voor dit plezier.

Ik vind het steeds weer een uitdaging om de huwelijksvoltrekking zo persoonlijk mogelijk te doen. De voorbereiding begint voor mij steeds met een bezoek aan het a.s. paar. Naast de kennismaking met elkaar, bespreken we dan de wensen en verwachtingen ten aanzien van het huwelijk. Een eigen inbreng van het paar (en/of die van hun gasten) is daarbij zeer welkom.

Het is voor mij erg fijn om mee te kunnen helpen een bruiloft zo mooi mogelijk te laten verlopen en daarmee de huwelijksdag tot een bijzondere dag te maken.
Wim Gobbens

Geef uw voorkeur door bij uw melding voorgenomen huwelijk of partnerschap

Lia van der Wel - van Zanten

DSC_7396

Iedereen is bijzonder op zijn of haar eigen manier……

Over iedereen is een mooi verhaal te vertellen.

Als jullie trouwambtenaar kom ik bij jullie langs om te luisteren naar jullie verhaal. Jullie dragen de bouwstenen voor de speech aan.

Ik hoop natuurlijk dat jullie mij ‘geheimpjes’ en leuke anekdotes willen toevertrouwen zodat ik een mooie speech kan schrijven.

Met elkaar kunnen we over details nadenken en afspreken hoe de ceremonie gaat verlopen.

Sober of uitbundig, het is vooral de bedoeling dat jullie je op deze speciale dag op je gemak voelen. Dat alles op jullie manier verloopt en je alleen maar van je huwelijksdag hoeft te genieten.

 Ik ben heel blij met deze mooie, inspirerende baan. Ik heb een goed (gevuld) leven, veel om dankbaar voor te zijn en in mijn werk als trouwambtenaar kan ik mijn oprechte belangstelling voor en nieuwsgierigheid naar mensen kwijt.

Iedereen verlangt naar warmte en aandacht. Dat je bijzonder bent voor elkaar, dat er iemand is met wie je je leven, gevoelens en toekomstverwachtingen kunt delen. Met het aangaan van een huwelijk laat je aan de ‘buitenwereld’ zien dat je een verbond sluit met elkaar.

Het zal mij een eer zijn jullie huwelijksplechtigheid of partnerschapsregistratie te leiden.

Lia van der Wel- van Zanten

Geef uw voorkeur door bij uw melding voorgenomen huwelijk of partnerschap

Travis Rolfes

DSC_7381

Hallo allemaal mijn naam is Travis Rolfes en ik ben 31 jaren jong. Ik ben vanaf maart 2023 twee jaar werkzaam binnen de gemeente Rucphen als Adviseur wegen. Daarnaast heb ik mogelijkheid gekregen om deze mooie functie binnen de gemeente Rucphen te gaan bekleden als trouwambtenaar.

Als aanstaande huwelijkspaar zijn jullie degene die in de spotlight staan en dat wil ik ook graag met jullie bespreken en zo mooi mogelijk op papier zetten voor jullie. Een persoonlijke toevoeging zorgt ervoor dat niet alleen jullie ceremonie maar ook jullie bruiloft een prachtig begin kan zijn van jullie huwelijk. Zijn er nog andere toevoegingen die jullie graag willen meenemen in jullie huwelijk dan help ik jullie daar graag bij! Het belangrijkste vind ik dat wij met zijn allen weten wat we van elkaar verwachten en dat ik zo goed mogelijk jullie verhaal verwoord voor jullie.

Zelf ben ik woonachtig in het mooie Breda met mijn partner. Daarnaast ben ik zelf een sociale vlinder die houdt van sporten, festivals, goed eten (en veel eten) en een goeie vakantie sla ik ook nooit af.

Als jullie nou denken: Travis zou een goede match voor ons kunnen zijn. Geef dit aan bij jullie aanvraagformulier en dan moet het helemaal goedkomen.

Als jullie op deze pagina kijken zijn jullie vaak bezig met voorbereidingen van jullie huwelijk en daar wil ik jullie graag succes mee wensen!

Travis Rolfes

Geef uw voorkeur door bij uw melding voorgenomen huwelijk of partnerschap

Femke Nouws

DSC_7408

Mijn naam is Femke Nouws, een goedlachse trouwambtenaar die dol is op feest en plezier. Het is mijn missie om ieder huwelijk bijzonder te maken, het is en blijft een onvergetelijke dag. Samen met jullie wil ik een blijvende, persoonlijke herinnering creëren tijdens de ceremonie. Naast het 'beloven en trouwen' wil ik daar het 'geloven en vertrouwen' in elkaar aan toevoegen, als eerste stap in jullie huwelijksgeluk. Laten we jullie dag stralend en sprankelend maken. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Femke Nouws

Geef uw voorkeur door bij uw melding voorgenomen huwelijk of partnerschap

Janka Nooijens-Timmers

DSC_7428

 Mijn naam is Janka en ik voel me zeer vereerd dat ik voor de gemeente Rucphen mensen in de echt mag verbinden.

Ik ben zelf in 2021 getrouwd en weet nog heel goed wat voor spannende en vooral leuke tijd daar aan vooraf ging. Mijn doel is ervoor te zorgen dat mensen hetzelfde geluksgevoel ervaren als dat ik zelf heb gehad. Ik zorg dat op hét moment van de dag alles tip top in orde is en goed verloopt. 

Het grootste deel van mijn werkverleden was ik recruiter. Ik interviewde mensen om vervolgens een leuke en fijne baan voor diegene te vinden.

Mijn kracht zat in het verder kijken dan de opgedane werkervaring en opleiding. Ik gebruikte mijn voelsprieten om er achter te komen wie de persoon achter het CV was. Waar wordt hij of zij daadwerkelijk gelukkig van? Wat past écht bij je? Inmiddels werk ik, naast dat ik trouwambtenaar ben, voor een woningbouwcorporatie in ook weer een sociale rol. Contact met verschillende mensen is niet weg te denken uit mijn dagelijks leven.

Deze oprechte interesse in de mens samen met mijn intuïtief vermogen gebruik ik nu om van de ceremonie een mooi kloppend liefdesverhaal te maken. Precies op de manier die bij jullie past en waarbij jullie je vertrouwd voelen. Er wordt gelachen en misschien soms een traantje gelaten...

Waar het om gaat is dat jullie later terug kunnen denken aan dat mooie, onvergetelijke moment dat je volmondig de liefde voor elkaar hebt verklaard.

En alvast een tip: Laat het regelen op de dag aan anderen over en geniet van ieder moment want het vliegt voorbij. ;)

Janka Nooijens-Timmers

Geef uw voorkeur door bij uw melding voorgenomen huwelijk of partnerschap

Marianne Wijnings- den Ouden

DSC_7438

 Jij , Ik , Wij …Samen

Jij en je partner hebben besloten om jullie liefde voor elkaar te bezegelen in een huwelijk of een geregistreerd partnerschap . Van harte gefeliciteerd! Man-vrouw, man-man, vrouw-vrouw, in Nederland is dit gelukkig allemaal mogelijk. Uiteindelijk gaat het om 2 mensen die diep van elkaar houden en de liefde willen vieren door middel van een huwelijk. Dat alleen al is een onwijs mooi en puur moment in jullie leven. Bij die keuze voor een leven samen, om daar een klein maar belangrijk onderdeel van te mogen zijn is een eer , en wil ik jullie als trouwambtenaar graag een mooi startmoment meegeven.

Ik ben Marianne Wijnings. In 1988 getrouwd met de liefde van mijn leven. Ons huwelijk bracht ons 2 prachtige dochters en lieve schoonzonen. Ik omschrijf mezelf als een open, spontane, vrolijke vrouw die graag met andere mensen omgaat.

Wij gaan met elkaar in gesprek en ik luister naar jullie wensen en ideeën om te komen tot een mooi persoonlijk verhaal dat helemaal bij jullie past. Misschien wel met hier en daar een toevoeging van familie en vrienden . En een beetje humor is ook nooit weg . Maar uiteindelijk is het wel jullie feestje. Daar gaan wij aan werken. En dan volgt de dag en het moment dat je elkaar trouw belooft. Samen gaan we ervoor zorgen dat dit het mooiste, leukste en meest romantische moment van de dag wordt .

Samen is Jij en Ik ….. Wij(nings)

Marianne Wijnings- den Ouden

Geef uw voorkeur door bij uw melding voorgenomen huwelijk of partnerschap