Week van ons Water

Gratis tuinplanten en 50% korting op een regenton van 10 t/m 19 mei 2019

In de week van 10 t/m 19 mei is het weer de ‘Week van ons Water’.
Dan worden er tal van leerzame en verrassende activiteiten georganiseerd door heel Nederland. Hoe beschermen we Nederland tegen water? Wat kan ik zelf doen om wateroverlast tegen te gaan? Wat moet ik doen bij overstroming? Dit zijn de acties voor inwoners van gemeente Rucphen:

Tegels eruit, plantjes erin

Planten houden wel van een beetje water. Haal wat tegels weg en de grond neemt meer water op. Een klein hoekje maakt al verschil. En het kan er nog leuk uit zien ook. We helpen je graag op weg. Tijdens de ‘Week van ons Water’ kun je bij Jansen Hoveniers gratis je tegels uit de tuin inleveren in ruil voor een plantenpakket t.w.v. €40,-. 

Meld je aan en doe mee van 10 t/m 18 mei tussen 8.00 en 16.00

  1. Meld je nu aan via weekvanonswater@jansenhoveniers.com. Zet je naam en adres in de e-mail.
  2. Haal minimaal 2 m2  tegels uit je tuin.
  3. Breng je tegels tijdens de Week van ons Water naar:
    Jansen Hoveniers
    Bremstraat 120a
    St. Willebrord

Regenton met 50% korting

Gratis je tuin sproeien? Met een regenton bewaar je water voor later. Wel zo handig voor droge zomerdagen! Nog beter: tijdens de Week van ons Water  krijg je 50% korting op een regenton van Wildkamp (maximaal 2 per adres). Je kunt kiezen uit een originele kunststof regenton of bijvoorbeeld een eiken regenton geïnspireerd op de Franse wijnvaten. In de hal van het gemeentehuis vind je drie voorbeelden. Of bekijk de regentonnen op de website van Wildkamp.

Wildkamp Rucphen
Sprundelseweg 37a
Rucphen

Meedoen van 10 tot en met 19 mei 2019

Reserveer maximaal twee regentonnen met 50% korting via rucphen@wildkamp.nl, of ga naar de winkel tijdens de Week van ons Water. Reserveer je via e-mail, geef dan je naam en adres door èn welk type regenton je graag zou willen.

Publicatiedatum 29-3-2019
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 20-5-2019