Start koopstromenonderzoek in de gemeente Rucphen

Wat maakt onze regio beter om te winkelen? Doe mee aan het onderzoek naar koopgedrag in Noord-Brabant en de Randstad!

Help gemeenten en provincies bij het versterken en verbeteren van winkelvoorzieningen

De detailhandel is de afgelopen jaren veranderd. Waar het online winkelen een sterke groei heeft doorgemaakt, is op straat vaker leegstand zichtbaar en veranderen winkels in bijvoorbeeld horeca of woningen. Gemeenten en provincies zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Dat kunnen we alleen als we weten wat u belangrijk vindt.. 

Begin september start in de Randstad en Noord-Brabant een grootschalig onderzoek

Dat onderzoek brengt in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende aankooplocaties. Deze informatie brengt het functioneren en de aantrekkelijkheid van winkelgebieden in beeld en helpt daarmee gemeenten en provincies bij het versterken en verbeteren van winkelvoorzieningen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd op verzoek van de Provincies Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Ook de gemeente Rucphen neemt deel aan het onderzoek, dat wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau I&O Research.

Doet u mee?

Begin september krijgt een aantal inwoners uit de gemeente Rucphen een uitnodiging om mee te doen met het onderzoek. Zit u daarbij, dan krijgt u hierover post van de provincie. Krijgt u geen brief en wilt u wel meedoen? Vul dan de vragenlijst in via www.startvragenlijst.nl/koopgedrag https://kso2021.nl/communicatie-over-kso2021/ . Iedereen die meedoet maakt kans op een Horeca Cadeaukaart van €25,-. In totaal worden 100 cadeaukaarten verloot.

Uw gegevens blijven veilig

De onderzoekers gaan zorgvuldig om met de gegevens die u invult. Uw antwoorden zijn niet gekoppeld aan uw woonadres. En de onderzoekers gebruiken de antwoorden alleen voor het Koopstromenonderzoek 2021. Daarmee voldoet het onderzoek aan de eisen van de nieuwe privacywetgeving (AVG). 

Meer weten?

Meer informatie over het onderzoek vindt u op www.kso2021.nl. Daar staat onder andere een kort filmpje met uitleg over het onderzoek. U kunt uw vragen ook mailen naar info@kso2021.nl.

Publicatiedatum 15-9-2021
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 31-12-2021