Industrie/bedrijfsterrein, uitgifte

Aanvragen

Voor : ondernemer

De gemeente geeft percelen bedrijventerrein uit ten zuiden van de Kozijnenhoek, aansluitend op het bestaande bedrijventerrein Nijverhei. Naast het gemeentehuis van Rucphen, op de hoek van de Kozijnenhoek / Helakkerstraat, kunnen zakelijke dienstverleners kantoren bouwen.

Voorwaarden

  • Bij gebruik van het bedrijventerrein bent u gebonden aan de voorwaarden van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan. 
  • De gemeente vraagt u om nadere informatie over het voorgenomen gebruik van de grond. Zo kan speculatie of ongewenst gebruik worden voorkomen.

Afspraak & informatie

Voor meer informatie, inschrijving of aankoop neemt u contact op met onze bedrijvencontactpersoon:
Rosa Mannien
t. 0165 349773
e. r.mannien@rucphen.nl

Kosten

Inschrijving: geen kosten  
Grondprijs bedrijven: € 114 per m2 (exclusief BTW)
Grondprijs kantoren: € 120 per m2 (exclusief BTW)

Toelichting

De Nijverhei

Het bedrijventerrein De Nijverhei is gelegen tussen Rucphen en Sprundel. Het bedrijventerrein is zo’n 51 hectare groot, waarvan een gedeelte al is uitgegeven. Het terrein kent een rijke diversiteit aan gevestigde bedrijven, met productie, distributie en handel. Momenteel zijn er ruim honderdvijftig bedrijven gevestigd.

Het bedrijventerrein heeft een vrijwel directe aansluiting op rijksweg A58 en is aantrekkelijk voor zowel grote en kleine bedrijven. Het terrein is in 2009 aangepast aan de moderne en toekomstige vestigingseisen. Het terrein beschikt over glasvezel, gezamenlijke beveiliging en een parkmanager.

In 2017 en 2018 zijn gefaseerd de omleidingswegen gerealiseerd. Daardoor wordt het bedrijventerrein direct ontsloten naar de A58.

Regels en informatie