Samen waterproof tijdens de Week van ons water

Volop wateractiviteiten van 10 tot en met 19 mei in Midden- en West-Brabant

Jong en oud kan van 10 tot en met 19 mei 2019 meedoen aan de Week van ons water. De hele week door zijn er activiteiten in Breda, Etten-Leur, Geertruidenberg, Halderberge, Loon op Zand en Rucphen. Je komt van alles te weten over het belang van water, werken aan water en je eigen rol bij water in de omgeving. Een overzicht van alle activiteiten vind je op www.weekvanonswaterinbrabant.nl.

Gratis tuinplanten of een regenton met korting

Samen waterproof

Door de veranderingen in het klimaat is het vaker en langer droog en als het dan regent, is dat vaak heel veel in korte tijd. Dit veroorzaakt problemen. Het grondwater zakt en de riolen raken overbelast.  Door meer regenwater op te vangen of te laten infiltreren in de bodem en minder regenwater af te voeren via het riool, maken we de gemeente samen waterproof. Je huis en tuin spelen hierin een belangrijke rol. Wil je weten wat jij kunt doen? Doe de check op www.samenwaterproof.com/rucphen voor een advies op maat.

Wil je weten wat er allemaal te doen is in de regio?

Kijk voor het volledige programma met activiteiten, locaties, data en tijdstippen op www.weekvanonswaterinbrabant.nl. Volg de Week van ons water ook op social media: www.facebook.com/wvow2019, www.twitter.com/WVOWbrabant en op instagram via www.instagram.com/wvowbrabant

Publicatiedatum 1-5-2019
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 20-5-2019