Jaarlijks onderzoek naar ervaringen Wmo

Heeft u een vragenlijst ontvangen? Vul deze uiterlijk 12 mei in. Met uw antwoorden kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

De gemeente is benieuwd naar uw ervaringen met de Wmo

De gemeente Rucphen houdt jaarlijks een onderzoek naar de ervaringen van cliƫnten met hun Wmo-voorziening(en). Onderzoeksbureau I&O Research voert dit onderzoek voor ons uit. Er worden mensen benaderd die in 2018 gebruik hebben gemaakt van ondersteuning via de Wmo. Bijvoorbeeld als u huishoudelijke ondersteuning of begeleiding hebt gekregen of als u gebruik maakt van de deeltaxi.

Hoe kunt u deelnemen?

Als u gebruik maakt van een Wmo-voorziening is de kans groot dat u onlangs een brief en vragenlijst hebt ontvangen. Door deze vragenlijst uiterlijk 12 mei in te vullen en kosteloos terug te sturen in de bijgeleverde retourenvelop, neemt u deel aan het onderzoek. Het is ook mogelijk om de vragenlijst online in te vullen als u dat prettiger vindt. In de brief is beschreven hoe dit werkt.

Belangrijk dat iedereen meedoet

We vinden het belangrijk dat u meedoet, want dankzij uw inbreng kunnen we onze dienstverlening (nog) verder verbeteren!

Uw antwoorden hebben geen invloed op uw ondersteuning

Deelname aan het onderzoek is vrijwillig en heeft op geen enkele wijze invloed op de Wmo-voorziening die u ontvangt. We willen alleen weten hoe uw ervaringen zijn met de ondersteuning.

Publicatiedatum 1-5-2019
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 13-5-2019